اخبار شرکت ها

امضای قرارداد احداث و بهره برداری بزرگترین کارخانه تولید تجهیزات آزمایشگاهی کشور در نوشهر

به گزارش آیمد 90 روز پنجشنبه یکم دی ماه با حضور عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت، فرماندار، شهردار و رئیس شورای شهر نوشهر، مدیرکل بنادر و دریانوردی استان مازندران و جمعی از مسئولان محلی قرارداد احداث بزرگترین کارخانه تولید کیت های تشخیصی و دستگاه های تمام اتوماتیک و پیشرفته کمی لومینسانس در خاورمیانه بین سازمان بنادر و دریانوردی مازندران و شرکت نویان نگین پارسیان منعقد گردید.

این پروژه که در نوع خود در کشور بی نظیر است در زمینی به مساحت 8 هزار متر مربع و در پنج فاز اصلی و با ظرفیت اشتغالزایی نهایی بیش از 700 نفر نیروی انسانی به طور مستقیم و ایجاد  بیش از 1500 فرصت شغلی به صورت غیر مستقیم در منطقه ویژه اقتصادی نوشهر ساخته خواهد شد.

احداث این کارخانه که با هدف انتقال فناوری ساخت دستگاه های تمام اتوماتیک و کیت های تشخیصی آن با تکنولوژی 2021 و با مشارکت کمپانی خارجی می تواند علاوه بر به وجود آوردن فرصت های شغلی و اشتغالزایی برای بخش زیادی از جوانان و نخبگان منطقه، باعث تامین نیازمندی های کشور و ارتقاء تکنولوژی در حوزه آزمایشگاهی و سلامت در سطح کشورهای پیشرفته دنیا شود.

همچنین به دلیل تکنولوژی پیشرفته محصولات این کارخانه، امکان صادرات محصولات آن به کشورهای همسایه و خاورمیانه و در نتیجه ارزآوری آن نیز وجود دارد.

این مگاپروژه ملی علی رغم تحریم های کنونی و موانع متعدد به وجود آمده از سوی برخی سازمان ها و مدیران و کارشکنی های داخلی با تلاش محمد صالحی مدیرعامل شرکت نویان نگین پارسیان و پیگیری های محمد علی محسنی بندپی نماینده محترم مردم منطقه نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی و  سعید کیاکجوری مدیرکل بنادر و دریانوردی استان مازندران به زودی به بهره برداری خواهد رسید.

حرکتی نو در حوزه سرمایه گذاری در کل بنادر کشور

در ابتدای این مراسم سعید کیاکجوری مدیرکل بنادر و دریانوردی استان مازندران با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای اجرای این پروژه اظهار داشت: نسبت به فعالیت اثربخش این شرکت در بندر نوشهر بسیار خوش بین هستیم.

وی با قدردانی از محسنی نماینده مجلس بابت پیگیری های مجدانه به ویژه در بخش دریافت مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو گفت: این قرارداد حرکتی نو در حوزه سرمایه گذاری در کل بنادر کشور است.

ایجاد اشتغال پایدار در استان مازندران

در بخش دیگری از این مراسم محمدعلی محسنی بندپی نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون بهداشت ضمن تشریح اهداف توسعه رشد و پیشرفت در کشور به مشکلات موجود بر سرراه جذب سرمایه گذاری های خارجی و عدم استقبال سرمایه گذاران داخلی در اجرای پروژه ها اشاره کرد و گفت: برای کسب مجوزهای این پروژه در کمیسیون جهش تولید برای صدور مجوزهای کسب و کار بین 2هفته تا 2 ماه زمان نیاز است اما برای اجرای این پروژه بیش از 15 ماه طول کشید و با جلسات متعددی که به صورت اورژانسی برگزار شد با مقاومتی که مسئولان شرکت نویان نگین پارسیان در برابر سنگ اندازی ها و مانع تراشی های مخالفان تولید صورت گرفت بالاخره کار به اینجا رسید و این گام مهمی برای ایجاد اشتغال پایدار در منطقه خواهد بود.

تحول در صنعت آزمایشگاهی با مگاپروژه ملی

در ادامه این مراسم محمد صالحی ضمن تقدیر و تشکر از پیگیری های کمیسیون بهداشت مجلس به ویژه محسنی بندپی نماینده مردم نوشهر،چالوس و کلاردشت و عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی و کیاکجوری مدیرکل بنادر و دریانوردی استان مازندران و سایر مسئولان شهری که مجدانه پیگیر اجرای این پروژه در نوشهر بودند گفت: زمانی که اقدام به کسب مجوزهای این پروژه بزرگ کردیم اصلا فکر نمی کردیم که چه مشکلاتی را سر راه ما قرار می دهند و با طولانی شدن زمان کسب مجوزها هزینه فرصت های این پروژه برای ما افزایش چشمگیری پیدا کرد، اما با توجه به اهمیتی که برای صنعت آزمایشگاهی و تغییرات بزرگی که می تواند در حوزه ی سلامت کشور ایجاد کند در جهت تحقق آن ایستادگی کردیم تا  در نهایت با جلسات متعددی که برگزار شد موفق شدیم تا مجوز تولید 15 قلم کالا را دریافت و امیدوار هستیم هر چه سریع تر بقیه مجوزها هم صادر شوند.

به گفته محمد صالحی این پروژه در 5 فاز اجرا خواهد شد که فاز اول آن هم اکنون در تهران فعال است و فاز دوم آن  به زودی در منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر راه اندازی خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به جنبه اشتغالزایی این پروژه ابراز امیدواری کرد که با بکارگیری نخبگان و جوانان استان مازندران تاثیر قابل توجهی در کاهش نرخ بیکاری و ایجاد فرصت های شغلی جانبی در سطح استان به وجود آید.

برچسب ها

نوشته های مشابه